Handla hur mycket du vill - delbetala räntefritt i 24 månader!
 

ÖPPETKÖP/BYTESRÄTT
Leksaker: 8 veckor
Baby: 8 veckor
Gäller oöppnad, oanvänd vara i orginalförpackning. 
Var alltid noga med att spara ditt kvitto! Kvittot är din värdehandling och ett bevis på att du köpt varan hos oss. Har du kvittot kvar gäller öppet köp och bytesrätt i 8 veckor.
Du kan byta dina leksaker i valfri Lekia butik.

 

REKLAMATION
Innan du lämnar in en vara för reklamation kan det vara bra att kolla batterierna på en produkt med batterifunktion! Det ska vara alkaliska batterier av samma sort. 
Läs bruksanvinsningen noga!
Vi har 1 års köpgaranti och det innebär att du kan returnera produkter i upp till 1 års tid. Kontakta oss så fort du upptäcker att en vara är defekt. Garantin täcker den defekta varan och delar som saknas. Garantin täcker inte skador som orsakats av normalt slitage, ivrig eller våldsam lek eller felaktig användning. Ta med dig kvittot och den defekta varan till vår butik så kan vi byta den, byta till annan vara eller ge dig pengarna tillbaka.
Var alltid noga med att spara kvittot!

KÖPT VARAN ONLINE PÅ LEKIA.SE?
Vänd dig i första hand till lekia.se

Vi ser helst att du vänder dig till onlinebutiken i första hand när det gäller 

BARNVAGNAR OCH BILBARNSTOLAR
omfattas av leverantörernas garantier så spara alltid kvitto samt köpbevis!
Vid bokning av barnvagn/bilstol betalar du 10% i handpening och resterande betalas vid hämtning av vagnen/bilstolen. Om du skulle ångra köpet fryses handpenningen inne. 
Om något skulle gå snett med graviditeten eller förlossningen så omfattas den inköpta barnvagnen/bilstolen av vår förlossningsgaranti. Vi behöver då ett orginalkvitto samt läkarintyg på det som inträffat för att du ska kunna få tillbaka dina pengar. Produkten ska vara helt oanvänd vid återlämnandet.  
Emmaljungas vagnar får av avtalsskäl inte skickas utan måste hämtas och köpas i butik med personlig service. Detta gäller för alla återförsäljare av Emmaljungavagnar i Sverige. Välkommen in i vår butik så hjälper vi dig!